TARINA

Ravintola Kuu avattiin Töölönkadulle toukokuussa 1966. Ravintolan osuva nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan sekä kuulentojen ajankohtaisuuteen. Aiemmilla 1900-luvun vuosikymmenillä ravintolan tiloissa toimi mm. Töölönlahdella sijainneen Suomen Sokeri Osakeyhtiön sauna.

Jo alusta alkaen hivenen ranskalaisvaikutteinen Kuu on ollut varsinkin töölöläisten asiakkaiden rakastama, ja nyt Kuuhun matkataan jo toisessa tai jopa kolmannessa sukupolvessa. Ja jopa Atlantin takaa!

Ravintolan sijainti vehreässä Töölönkadun ja Kivelänkadun kulmauksessa Hesperian puiston ja Oopperatalon läheisyydessä on rauhaisa ja vaivaton löytää. Ravintolan sisustuksessa yksinkertainen muoto ja harmonia kohtaavat.

Keittiömestari Simon Selinin suunnitteleman ruokalistan annoksissa noudatetaan tasapainoa ja estetiikkaa. Haluamme kunnioittaa laadukkaita raaka-aineita tuomalla esiin niiden ominaisuudet ilman turhia elementtejä. Sama näkemys korostuu kattavassa monipuolisilta tuottajlta ja omasta maahantuonnista kootussa viinivalikoimassa. Viinilistalle olemme valinneet puhtaita, jokaisen rypäleen persoonallisia ominaisuuksia korostavia tuotteita. Se, että asiakas voi ostaa itselleen soveliaan viinin ystävälliseen hintaan, on meille tärkeää.

Tänä päivänä tyytyväiset asiakkaamme kertovat Ravintola Kuun olevan ajankohtaisempi kuin koskaan.

Tervetuloa ravintolaamme!

Ravintolaelämyksiä
jo vuodesta 1966