RUOAT

ALKURUOKIA
 

Paistettua kateenkorvaa, vihreää parsaaa ja hollandaise
12€

Sokerisuolattua lohta, hummeri-créme frâicesalaattia ja kukkakaalia
14€

Savustettua perunakeittoa, kermaviiliä ja kirjolohenmätiä
12€

Vuohenjuustosalaattia, vadelmakompottia ja saksanpähkinää
12€/16€*

Perinteistä savulohikeittoa
12€/16€*

* Kuun perinteisiä annoksia

PÄÄRUOKIA
 

Kuhaa, valkoista parsaa ja emulsio savustetuista kalanruodoista
27€

Kotimaista ankkaa, kaalia ja ankanlientä
29€

Varhaiskasviksia ja hernekreemiä
22€

Paistettua maksaa ja pekonikastiketta
20€ *

Poron ulkofileetä, selleripyreetä, sieniä ja mustaherukkakastiketta
 33€ *

* Kuun perinteisiä annoksia

JÄLKIRUOKIA


Rosmariinissa haudutettua raparperia ja mascarponevaahtoa
11€

Maitosuklaa pannacotta, pähkinää ja kuusenkerkkäkinuskia
11€

Appelsiinikakkua, appelsiininkukkajäätelöä ja marenkia
11€

Valikoima kotimaisia juustoja
11€

 

MENUT 4 RUOKALAJIA


KUU MENU 54€

Perinteistä savulohikeittoa

Poron ulkofileetä, selleripyreetä, sieniä ja mustaherukkakastiketta

Kotimaista pientilan juustoa

Rosmariinissa haudutettua raparperia ja mascarponevaahtoa

 

HELSINKI MENU 47€

Paistettua kateenkorvaa, vihreää parsaaa ja hollandaise

Kuhaa, valkoista parsaa ja emulsio savustetuista kalanruodoista

Kotimaista pientilan juustoa

Maitosuklaa pannacotta, pähkinää ja kuusenkerkkäkinuskia

 

CHEF´S MENU 52€

Sokerisuolattua lohta, hummeri-créme frâicesalaattia ja kukkakaalia

Kotimaista ankkaa, kaalia ja ankanlientä

Kotimaista pientilan juustoa

Appelsiinikakkua, appelsiininkukkajäätelöä ja marenkia




Ravintolaelämyksiä
jo vuodesta 1966