RUOAT

ALKURUOKIA

Hauhalan hanhenrintaa, vadelmabalsamicokastiketta ja kananmaksakreemiä 12 €

Akvaviitillä graavattua merilohta, rapuhyytelöä ja kirjolohenmätiä 12 €

Kuun kotijuustoa, punajuurisorbettia ja paahdettua punajuurta 12 €

Vuohenjuustoa, pekaanipähkinää ja talon vinaigrettea
12 € / 16 € *

Perinteistä savulohikeittoa 10,50 € /15,50 € *

* Kuun perinteisiä annoksia

PÄÄRUOKIA

Paistettua siikaa, omena-palsternakkapyreetä
ja rapuliemikastiketta 26 

Ylikypsää porsaan niskaa ja paistettua porsaan sisäfileetä, mustaherukkaa ja valkosipuli-puikulaperunapyreetä 29

Spelttiä, metsän sieniä, kotimaista vuohenjuustoa ja
lehtikaalia 22 €

Paistettua maksaa ja pekonikastiketta 19 € *

Poron ulkofileetä, selleripyreetä ja tatti-puolukkakastiketta 30 € *

* Kuun perinteisiä annoksia

JÄLKIRUOKIA

Omenaparfait, rosmariini-omenasorbettia ja pinjansiementä 11 €

Tonkapapu-maitosuklaamoussea, puolukkasorbettia
ja Paris Brest-leivos 11
 €

Kurpitsapannacotta, kurpitsasorbettia ja salmiakkivaahtoa 11

Valikoima kotimaisia pientilan juustoja 11 €

MENUT 4 RUOKALAJIA


KUU MENU 51 €

Perinteistä savulohikeittoa

Poron ulkofileetä, selleripyreetä ja tatti-puolukkakastiketta

Kotimaista pientilan juustoa

Kurpitsapannacotta, kurpitsasorbettia ja salmiakkivaahtoa

 

HELSINKI MENU 47 €

Hauhalan hanhenrintaa, vadelmabalsamicokastiketta ja kananmaksakreemiä

Paistettua siikaa, omena-palsternakkapyreetä ja rapuliemikastiketta

Kotimaista pientilan juustoa

Tonkapapu-maitosuklaamoussea, puolukkasorbettia ja Paris Brest-leivos 

 

CHEF´S MENU 50 €

Akvaviitillä graavattua merilohta, rapuhyytelöä ja kirjolohenmätiä

Ylikypsää porsaan niskaa ja paistettua porsaan sisäfileetä, mustaherukkaa ja valkosipuli-puikulaperunapyreetä

Kotimaista pientilan juustoa

Omenaparfait, rosmariini-omenasorbettia ja pinjansiementä


Ravintolaelämyksiä
jo vuodesta 1966