RUOAT

ALKURUOKIA

Karitsan tartar, pikkelöityä kantarellia ja kateenkorvakroketti 12 €

Sitrusmarinoitua kuhaa, siianmätiä ja tilli-piimäkastiketta 12 €

Crème ninon, piparjuurikreemiä ja sokerihernesalaattia 12 €

Vuohenjuusto-mansikkasalaattia ja 
mantelivinaigrettea 10,50 € / 15,50 € *

Perinteistä savulohikeittoa 10,50 € /15,50 € *

* Kuun perinteisiä annoksia

PÄÄRUOKIA

Paistettua ahventa, varhaisperunaa, tilliöljyä
ja savustettua kermaviilikastiketta 26 €

Marmoroitua härän ulkofileetä, tomaattisalaattia ja broccoliniä 29 €

Kokonaisena paahdettua kukkakaalia, mustaa kvinoaa ja sinihomejuustokastiketta 22 €

Paistettua maksaa ja pekonikastiketta 19 € *

Poron ulkofileetä ja katajanmarjakastiketta 29,70 € *

* Kuun perinteisiä annoksia

JÄLKIRUOKIA

Persikka-mantelipiirasta ja seljankukkajäätelöä 11 €

Mustikkamaitoa 2017: vanilja-mustikkajäädykettä, fermentoitua mustikkaa ja marenkia 11 €

Valkosuklaamoussea, mansikka-sitruunamelissasalaattia ja mansikkasorbettia 11 €

Valikoima kotimaisia pientilan juustoja 11 €

MENUT 4 RUOKALAJIA


KUU MENU 51 €

Perinteistä savulohikeittoa

Poron ulkofileetä ja katajanmarjakastiketta

Kotimaista pientilan juustoa

Mustikkamaitoa 2017: vanilja-mustikkajäädykettä, fermentoitua mustikkaa ja marenkia

 

HELSINKI MENU 47 €

Karitsan tartar, pikkelöityä kantarellia ja kateenkorvakroketti

Paistettua ahventa, varhaisperunaa, tilliöljyä ja savustettua kermaviilikastiketta

Kotimaista pientilan juustoa

Persikka-mantelipiirasta ja seljankukkajäätelöä

 

CHEF´S MENU 50 €

Sitrusmarinoitua kuhaa, siianmätiä ja tilli-piimäkastiketta

Marmoroitua härän ulkofileetä, tomaattisalaattia ja broccoliniä

Kotimaista pientilan juustoa

Valkosuklaamoussea,mansikka-sitruunamelissa-
salaattia ja mansikkasorbettia

 


Ravintolaelämyksiä
jo vuodesta 1966